Tex-mex, neboli texasko-mexická kuchyně, je v USA zavedenou klasikou. Výsledkem spojení kulinářské tradice dvou sousedících států jsou pikantní plné chutě a jídla, která zasytí a zahřejí. Kde se ale tex-mex kuchyně vzala a čím se vyznačuje?...
Štavnatý hovězí burger je zkrátka nebeský zážitek. Jaké vybrat maso, jak ho jak upravit, co do něj přidat a kdy ho osolit? Úspěch začíná u výběru masa a jeho přípravy.
...
Pokud nechcete pokaždé hledat základní recept na palačinky, protože si nepamatujete přesný předpis, máme pro vás tip, jak těsto na palačinky zvládnout od oka. Vaření je snazší, když máte představu o poměru sypkých a mokrých surovin. U...
V Praze se objevilo nové zmrzlinové okénko, tradiční zmrzlinu v kornoutku v něm ale nečekejte. Zmrzlina se v Obecním domě v Praze servíruje zapečená v briošce. Frozen Bliss, jak se tomto způsobu servírování říká, není ve světě žádnou...
Už jste přemýšleli nad tím, co mají tyto dva lehké zákusky společného nebo v čem se liší? Na výrobu obou je potřeba vyšlehaných bílků a spojuje je lahodný krém. Proč jsou makronky taková věda? A co patří do tradičních laskonek?
...
Apetit piknik už je opravdu na dohled. V pražské Grébovce se sejdeme už v sobotu 15. června. A proto už nám zbývají pouze dva vzácní hosté, kteří ozdobí hlavní piknikovou stage a vystoupí po boku moderátorky Kristiny Kloubkové. Každý je z...